Wednesday, June 13, 2007

Trahv ==> hakkan korralikuks

Sain eile liiklustrahvi. Oli teine tegelt ammu välja teenitud ja asja eest, ning summa polnud suur, nii et väga ei põe - ongi aeg korralikumaks hakata -, aga.

1) Vasakpööre Vilmsist Gonsiorisse, Lasnamäe poole, võiks õhtuti lubatud olla. Esiteks on seal liiklust vähe - järgmisest, Vesivärava ristist on samasugune pööre ju täiesti lubatud. Teiseks on vasakpööre Gonsiorisse kindlasti ohutum kui teravnurga alt tagasipööre Vilmsist Vesiväravasse.

2) Miilitsaonu süüdistas mind (a ei trahvinud) turvavöö mittekandmises. Mis on absurd, sest turvavöö pealepanek on mul autosse istudes sama automaatne nagu pea püsti hoidmine või hingamine. Ma lihtsalt võtsin vöö seisma jäädes maha!!!! Aga onu oli ilmkindel, et tema "pole pime" ja on juba sada aastat politseitööd teinud ja nägi selgelt, et...

Mind on miilits varemgi lahtises turvavöös süüdistanud. Üks kord sellepärast, et küünitasin autot peatades vasaku käega raadiot kinni panema... teinekord samasuguse "auto seisma, vöö lahti" liigutuse pärast.

Igatahes on nüüd aeg hoolikam olla. Ei ole vaja 9 minutiga Kadriorust Mustamäele sõita ega punase tulega parempöördeid teha.