Tuesday, June 30, 2009

Väätsa xdream - kanuu ümber, SI kadund

Algus oli ilus. Vikerkaar (vt Leivo pilt), välku lõi, romantika. Start päris esiotsast kanuusse andis lootust -

- a ma ei osand seda riista seekord juhtida. Kallas - kallas - kallas. Lõpuks läksime okstesse ja ümber. Saime püsti, aga vesi jäi sisse ja siis ei juhtind ma enam üldse. K alguses käras, siis tegi sarkastilisi märkusi ja lõpuks oli vait.

Jooksus panime algul hirmsasti punuma - nii taga olles liikusime täiesti lõdva sörgiga kõigist kiiremini - ja hakkasime kohti tagasi võtma, aga see lõbu sai kohe otsa. Hanerida jõeäärsel mülgastikul (Kaja nägi pokusid, meie mitte) ei lasknud kellesti mööda minna. Kõnniti sügavas võsas, piki loha, pimesi, tagumisi hoiatades: oks - auk - oksad - mätas...

Ja siis selgus, et mu SI on kadunud! Ilmselt kättpidi mülkas käies ära rebenend... Otsimine ei tundunud võimalik.

Edasi läks veel lamedamaks. Mingit huvi orienteeruda pole, sörkisime suvalt teiste sabas. KP 11 "el liinide hargnemine" - mõni kammis seda tunnikese, meie saime suht kohe kätte. KP 12 saiasaba - ligi veerand tundi lihtsalt seisa, kuni teised mulgustavad - oli täiesti haige. Jõeületused olid lihtsad ja mülkad meeldiv vaheldus sabas kõndimisele. El karjusesse astusin 2x sisse, seegi oli vaheldus :) KP 15 jooksime mööda ja tagasi minna ei viitsinud. Lisaülesandel oli saba ja SI puudumisel ei viitsinud me seda seista. Seega saime võsast välja väga vara, 19. kohal, kaks KP-d võtmata.

Rattas tiksusume raja läbi, tegime ühe väga vale ja mõne kaheldava rajavaliku. Puud lugesime täpselt & trahvita, aga jalgsi-valiku-etapi puhtalt kõndisime.

Tulemus 8:15 + 6:30 trahvi, tabeli täiesti lõpus.

- Kaisa on kanuus täiesti turbmootoriks. Ja see, kuidas ta punkte võtab, on täiesti ime
- Erik aitas rattas Kaisat. Ma korra proovisin ka, ei tulnud üldse välja; aga E lükkas väga edukalt.
Ähh.
- Vähemalt ei saanud haiget enne Elbrust.
- Füüsiline vorm on vist enam-vähem.
- Keegi leidis mu SI üles ja tõi finishisse. Super, aitäh! Vähemalt tuju tegi heaks pärast võistlust!