Friday, July 27, 2012

Piki strippi: Caesars - Downdown - Caesars


Läksin enne päiksetõusu jalutama ja leidsin Stripilt vaid kahte sorti rahvast: litsid ja jooksjad. Litsid jätsid külmaks, aga jooksjad huvitasid. Neid oli tänaval rohkem kui kõiki muid strippijaid kokku. Tähendab, et siin ikkagi saab joosta! ja keegi ei pea sind seejuures hullumeelseks.

Seega jalutasin hotelli tagasi ja ajasin samuti jooksuriided selga. 


Caesar's Palace'st Downtowni sildini ja tagasi tuli ligi 10 km. Joosta oli algul täiesti OK, aga tagasiteel päikese käes hakkas palav: tulnuks veidi varem välja minna. Tempo oli umbes 6 min/km, lisaks tegin pildi-pause.

Siin on jooksjatel komme möödudes üksteist tervitada. See on tõeliselt meeldiv, eriti siis, kui päike juba kõrvetab ja kõigil on ilmselgelt raske. Isegi täiega möödasprintiv neegrionu viitsis mulle "hi" öelda. Eestis lüüakse teist jooksjat nähes pilk maha ja tehakse nägu, et sind ei ole üldse-üldse olemas...

Teine silmatorkav erinevus on grupiti jooksmine. Eestis on enamik sörkijaid üksi, mõned harva paarikaupa. Siin tuli vastu 4-5 liikmelisi punte, kusjuures väga kirjus koosseisus: tibid segamini taatidega. Mõni paar nägi väga eratreeneri teenuse moodi välja, keskeas valge mees + üübersportlik tõmmu tibi ees vedamas.


Hommikune Las Vegas on muide ilus. Kuldne taevas peegeldub kasiinode klaasil. Igas lagedamas kohas paistavad mäed, tõusva päikese käes kenad värvilised. Vaatasin Bellaggio purskkaevu-shõud ihuüksi; no ausõna mitte ühtegi teist inimest ei olnud tiigi ääres. Show oli muidugi vaiksem kui õhtul, ilma kahuripaukudeta, aga muidu nagu päris. Ja ainult minule.

2 comments:

Anonymous said...

Väidetavalt on Singapuris kasiinod, mille kahe käive ja kasum ületab Las Vegast. Seal leiduvad mängulauad, kus panused algavad 200 000€. Jne.
Mõlemad kasiinod on umbes 3 aastat vanad, üks maksab 8 miljardit ja on juba peaaegu terve enda ehitusmaksumuse tagasi teeninud.

Maailm muutub kiiresti.

Kaur said...

Kõige suurem kasiino on siiski Macaus. Ehkki pmst pole vahet, omanikud on vist kõigil suurtel kasiiniodel ühised, asukohast hoolimata.